Nieuwsbericht

(terug)

ACKC 1 – Keep Fit ’70 1

namens Websitecommissie, donderdag 28 oktober 2021

Vorige week heeft ACKC flink verloren tegen Vriendenschaar in Bodegraven. Deze week wordt er gespeeld tegen Keep Fit 70.

Aanval: Jitske de Vries, Stef Mommers, Sabine Meerman, Wietze de Vries Verdediging: Sven van der Ham, Rik Millenaar, Natasja Kuipers, Amber de Ruijter

Al snel na het fluitsignaal kwam het eerste tegen doelpunt. Rik stoort het schot van zijn tegenstander en Amber kan de bal vangen. Wietze scoort van afstand de gelijkmaker: 1-1. Snel daarna kan Natasja ook scoren: 2-1. Tijdens een aanval van Keep Fit neemt Stef de verdediging over van de heer van Wietze. Sven onderschept de bal en even later verdedigt Stef het schot van zijn tegenstander. Vanaf dan krijgt Keep Fit het voor elkaar om vijf doelpunten achter elkaar te scoren: 2-6. Sabine kan dan van afstand scoren: 3-6. Jitske krijgt, na een soort van duel met haar tegenstandster, de bal mee. Keep Fit scoort 2x als Rik een strafworp scoort: 4-8. Dit is dan ook de ruststand.

Na de rust zijn er twee wissels te melden: Jelle van de Water vervangt Sven en Derrek Koekkoek vervangt Rik. Sabine staat klaar voor een vrije bal als er een fout gemaakt wordt bij de verdediging waardoor de vrije bal een strafworp wordt. De stand is hiermee 5-9. Na een doelpunt van Keep Fit kan Jelle van een mooie afstand scoren: 6-10. Na weer een doelpunt van Keep Fit verzilvert Stef een strafworp: 7-11. Derrek, Jelle en Sabine kunnen nog scoren, maar ook bij Keep Fit vallen nog 3 doelpunten waardoor de eindstand 10-14 is.

De doelpunten vandaag zijn van: Sabine Meerman 3x, Jelle van de Water 2x, Wietze de Vries, Natasja Kuipers, Rik Millenaar, Stef Mommers en Derrek Koekkoek allemaal 1x

Hanneke van den Driest

(terug)