Nieuwsbericht

(terug)

Hoofdtrainer van Houwelingen door bij ACKC

namens Technische Commissie, woensdag 18 mei 2022

Volgend seizoen zal van Houwelingen weer het vlaggenschip van ACKC onder zijn hoede nemen. De TC, selectie en van Houwelingen zelf zijn hier unaniem over!

Ook afgelopen seizoen weer een bewogen seizoen geweest met een lockdown, andere invulling van de zaalcompetitie en soms uitdagingen om een team op de been te krijgen door de coronapandemie. Ondanks dat heeft het vlaggenschip van ACKC onder leiding van van Houwelingen goed gepresteerd tot nu toe. Vooral in de zaal tot de laatste competitiewedstrijd meegedaan om evt. kans te maken op promotie. Op het veld wordt goed gekorfbald, maar zijn in de eerste helft pas 2 punten vergaard. Toch is gezien het goede korfbalspel wel het vertrouwen dat na de zaal meer punten gehaald kunnen worden.

Als we ook lijfsbehoud op het veld kunnen bewerkstellen is er volgend jaar weer de ruimte om de sterk verjongde selectie verder te helpen en op een nog hoger niveau te krijgen. Van Houwelingen ziet hier nog zeker voldoende uitdaging in en de TC en selectie steunen hem hier in. De trainer/coach van het 2e team Berry van de Broek stopt aan het einde van het seizoen en gaat op zoek naar een andere uitdaging voor het nieuwe seizoen. Wij willen Berry bedanken voor zijn inzet en wensen hem alle goeds!

(terug)