Nieuwsbericht

(terug)

ACKC-dag 2023

namens Sponsorcommissie, donderdag 19 januari 2023

Aanstaande zaterdag 21 januari, organiseren we weer (na 2 coronajaren) de jaarlijkse ACKC dag in sporthal de Jager. Een gezellige dag voor al onze leden, sponsoren, maar ook voor niet leden die zo kennis kunnen maken met ACKC en de korfbalsport. Graag nodigen we een ieder uit om zaterdag naar sporthal de Jager te komen.

Zoals vanouds hebben we weer een springkussen in de zaal, zijn er pannenkoeken voor de jeugd, kan er worden geschminkt en is er een verloting met als hoofdprijs een Samsung tablet gesponsord door Electro World uit Veen. Ook zal er vanaf 15.00 uur weer een frietkar aanwezig zijn.

De hele dag zijn er wedstrijden. Ons eerste team zal de topper spelen tegen koploper Movado 1 uit Dordrecht en kan jullie aanmoedigingen goed gebruiken. We hebben de E1 en E2 gevraagd om samen met de spelers van ACKC op te lopen in het donker met de spotlight. Deze wedstrijd begint om 17.45 uur.

Dus kom a.s. zaterdag 21 januari naar de sporthal de Jager en neem familie, vrienden en kennissen mee voor een gezellige dag.

De sponsorcommissie

(terug)