Nieuwsbericht

(terug)

Tropical Zingo op zaterdag 10 juni

namens Websitecommissie, vrijdag 21 april 2023

Na een jaar van afwezigheid komen wij nu met een TROPICAL ZINGO! En deze keer live vanuit de kantine in Almkerk. In samenwerking met “Thanks for the support” organiseren wij op zaterdag 10 juni een bingo met muziek.

Tijdens de TROPICAL ZINGO kunnen er weer mooie prijzen gewonnen worden waaronder de hoofdprijs van € 250,-. De prijzen worden gesponsord door lokale ondernemers.

Hoe werkt het?
- Alle deelnemers ontvangen op zaterdag 10 juni een bingokaart met in elk vakje een liedje en artiest.
- Zodra je de artiest met bijbehorend liedje hoort, kruis je dat vakje af op je bingokaart.
- Wanneer je “Zingo” hebt, roep je “Zingo” en wordt de kaart gecontroleerd.

Hoe doe je mee?
- Een Zingokaart kost € 10,- om mee te doen. Je krijgt hiervoor 3 Zingokaarten zodat je alle 3 de rondes mee kan doen.
- Er zijn genoeg mogelijkheden om een prijs te winnen. Let op: Wij mogen enkel kaarten verkopen aan personen ouder dan 18 jaar. Hoewel het natuurlijk wel leuk is om met het hele gezin mee te doen, kunnen er prijzen zijn die voor volwassenen zijn.
- Je kunt je aanmelden via Whatsapp bij Ingrid Dekkers (06-30075425). Zet in je bericht je volledige naam, het aantal kaarten, aantal personen en je e-mailadres. Je krijgt een tikkie om de kaart(en) te betalen. De kaarten worden op zaterdag 10 juni uitgedeeld.

Kortom, blijf na de wedstrijd ACKC 1 – Atlas 1 nog even hangen voor een frietje en schuif daarna aan voor de Zingo! Meld je snel aan, want OP = OP!

De feestcommissie

(terug)