Nieuwsbericht

(terug)

Kampioenswedstrijd ACKC 1 en supportersbus

namens Bestuur, dinsdag 16 mei 2023

Komende zaterdag heeft ons 1e de kans om kampioen te worden! Als zij winnen van Erasmus 1 staan ze 6 punten los met nog 3 wedstrijden te spelen, waardoor ze dan niet meer ingehaald kunnen worden en minimaal op onderling resultaat bovenaan eindigen. Met het kampioenschap kan het 1e promoveren naar de overgangsklasse, een enorm mooie stap!

Daarnaast heeft ons 2e de derde plaats te verdedigen tegen Erasmus 2, en willen ze het verlies van de vorige wedstrijd ongedaan maken!

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal onze beide ploegen komen aanmoedigen! De wedstrijd is uit bij Erasmus, adres Folkert Elsingastraat 15, 3067 NW Rotterdam. Het 2e begint om 15:00 uur, het 1e om 16:30 uur.

We hebben ook een supportersbus geregeld om extra veel supporters mee te nemen! Als je met de bus mee wil kun je je via onderstaande link aanmelden. We hebben wel een minimum aantal mensen nodig om de bus definitief te maken, dus meld je snel aan, uiterlijk tot vrijdag 12:00 uur.

forms.gle/zmK99yp4RicafjZr5

Extra informatie:
- Vertrek ACKC richting Rotterdam: 14:00 uur, opstapplaats bij de kantine
- Verwachte terugreis Rotterdam naar ACKC: tussen 18:30 en 19:00 uur
- Kosten: helemaal niks! De bus wordt vanuit de club gesponsord.

We hopen zo veel mogelijk supporters te zien! Ook als je in de jeugd speelt kom dan allemaal je trainer of coach aanmoedigen en neem heel je team mee!

Tot dan!

Met sportieve groet,
Bestuur ACKC

(terug)