Nieuws

Oliebollen oudjaarsactie 2023

namens Oliebollencommissie, 6‑12‑2023

Nu het weer december is en de Sint zijn verjaardag gevierd heeft, kijken we allen weer uit naar de feestdagen aan het eind van het jaar. En dat kan natuurlijk niet zonder ACKC oliebollen!
Lees meer...

Oudjes trekken de kar

namens Websitecommissie, 6‑12‑2023

De Almkerkse korfballers tonen aan dat er over vele schijven gescoord kan worden. Dit maal waren het in het eerste deel voornamelijk de ervaren spelers die ACKC de goede kant op wezen. Stef Mommers en Sabine Meerman hadden met respectievelijk vijf en drie treffers een flink aandeel in de einduitslag van 21-13.
Lees meer...

Fleur Hartman maakt verschil

namens Websitecommissie, 28‑11‑2023

Coach van Houwelingen heeft duidelijk vertrouwen in de jeugdige spelers van zijn team. Tegen de medekoploper ADO presteerde hij het om een team met een gemiddelde leeftijd van net 19 jaar het veld in te sturen. In de tweede helft maakte ACKC het verschil en trok de wedstrijd met het kleinst mogelijke verschil over de streep: 13-14.
Lees meer...

ACKC doet aan klantenbinding

namens Websitecommissie, 21‑11‑2023

Met een klinkende 27-10 overwinning heeft ACKC korte metten gemaakt met de ambities van Good Luck. Met fris en verzorgd spel waren de Almkerkers op alles posities beter dan hun directe opponent.
Lees meer...

ACKC start zaalcompetitie met overwinning

namens Websitecommissie, 14‑11‑2023

Het ambitieuze en jonge ACKC is de nieuwe zaalcompetitie gestart met een afgetekende overwinning. In Hendrik-Ido-Ambacht werd DVS met 8-13 verslagen.
Lees meer...

ACKC-dag op 3 februari 2024

namens Sponsorcommissie, 1‑11‑2023

Save the date: the ACKC-dag wordt dit zaalseizoen op 3 februari gehouden! Het belooft weer een geweldige dag te worden, om onze sponsors in het zonnetje te zetten maar zeker ook onze spelers en het publiek. Verdere info volgt later.

Zaalcompetitieprogramma geplaatst

namens Websitecommissie, 1‑11‑2023

Het programma voor de zaal is geplaatst: zie Competitie. Het programma wordt de komende tijd nog aangevuld met chauffeurs, scheidsrechters, zaalwachten etc. dus hou de site in de gaten.

Maatschappelijke stage

namens Vrijwilligerscommissie, 27‑10‑2023

Hoi tieners, de meesten van jullie moeten voor school een maatschappelijke stage gaan lopen. Je kunt, als je dat wilt, ook bij ACKC stage lopen. Je kunt hierbij denken aan bardiensten/ zaalwachten/ helpen met activiteiten en dergelijke.
Lees meer...

ACKC 1 - Viking 1

namens Websitecommissie, 17‑10‑2023

Dit is alweer de laatste wedstrijd van dit veldseizoen. Helaas werden, tot nu toe, alle wedstrijden verloren maar er werd een hoop geleerd. Deze laatste wedstrijd is tegen Viking waarbij de uitwedstrijd werd verloren met 16-10. Deze thuiswedstrijd werd wel een 11-10 overwinning!
Lees meer...

ACKC 1 – Woudenberg 1

namens Websitecommissie, 10‑10‑2023

Na een tumultueuze wedstrijd, tot het einde toe spannend en waarin zelfs 3 gele kaarten werden uitgedeeld, trok Woudenberg aan het langste eind en werd helaas met 12-13 verloren.
Lees meer...

KorfbalFit gaat van start!

namens Technische Commissie, 18‑8‑2023

De vakantie zit erop en dat betekent dat de KorfbalFit-trainingen van start gaan! De open trainingen waren een groot succes, we hopen dat het enthousiasme nu weer super is. Wij hebben er in elk geval erg veel zin in en hopen dat jullie gezellig komen sporten!
Lees meer...

Nieuwe webshop geopend

namens Kledingcommissie, 11‑9‑2022

Het nieuwe ACKC-portaal voor het bestellen van sportkleding is online!
Klik hier om naar de nieuwe webshop te gaan.
Lees meer...

Vacatures voor vrijwilligerstaken

namens Bestuur, 25‑5‑2022

Als club zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Momenteel staan er diverse vacatures open.
Lees meer...

Lees oudere berichten in het nieuwsarchief.

Baker Tilly

Laatste uitslagen

↻ laden...

Agenda

  • 30‑12, 9:00u: Oliebollenactie

Webshop

Kijk hier voor de vernieuwde webshop.

Instructies zaalwacht

Kijk hier voor instructies zaalwacht.

Laatste nieuws van Twitter

twitter.com/ackcalmkerk

↻ laden...