Nieuws

Competitieprogramma geplaatst

namens Websitecommissie, 20‑8‑2019

Het competitieprogramma is vandaag bekendgemaakt door het KNKV en staat nu op de site onder Competitie. Hou het programma in de gaten voor eventuele vrijwilligerstaken zoals fluiten, bardiensten en rijden.

Foto's voor fotoplaatjesactie op zaterdag 7 september

door Marnix Kammer, 20‑8‑2019

Op zaterdag 7 september worden de foto's gemaakt voor het fotoplaatjesboek. Zorg dus dat je daar bij bent als je ook in het fotoplaatjesboek wil komen!
Lees meer...

Planning bardiensten

namens Kantinecommissie, 16‑8‑2019

Beste ouders en jeugdleden, nu het korfbalseizoen weer in zicht begint te komen hebben we een start gemaakt met het inplannen van de bardiensten op zaterdag 24 augustus a.s. We proberen zo gauw het competitierooster op de website staat de overige bardiensten in te plannen.
Lees meer...

Pieter Lagendijk hoofdtrainer van ACKC

namens Bestuur, 27‑7‑2019

We zijn blij jullie het volgende te kunnen mededelen. Ingaande het komende seizoen wordt Pieter Lagendijk de nieuwe hoofdtrainer van ACKC. Ook verandert de technische commissie van samenstelling.
Lees meer...

Geen kers op de taart voor gepromoveerd ACKC

namens Websitecommissie, 17‑6‑2019

De laatste competitiewedstrijd voor het ACKC/Bakertilly formatie tegen Korbatjo ging, nadat beide teams al waren gepromoveerd, alleen nog om wie zich kampioen mag noemen in de 3e klasse I. ACKC had thuis gewonnen en Korbatjo wilde natuurlijk revanche nemen op het gras in de Hoekse Waard.
Lees meer...

Lees oudere berichten in het nieuwsarchief.

Baker Tilly

Laatste uitslagen

↻ laden...

Laatste nieuws van Twitter

twitter.com/ackcalmkerk

↻ laden...

Agenda

  • 7‑9, u: Foto's voor fotoplaatjesactie